![]() |
Rozwiązany Odtwarzacz na Youtube skacze po jakościach po kolei, po czym wywala błąd. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Odtwarzacz na Youtube skacze po jakościach po kolei, po czym wywala błąd. (/odtwarzacz-na-youtube-skacze-po-jakosciach-po-kolei-po-czym-wywala-blad-33851-t) |
Odtwarzacz na Youtube skacze po jakościach po kolei, po czym wywala błąd. - kkorniak - 15.06.2013 17:40 Cześć. Wczoraj złożyłem całkowicie nowy komputer. i5 4570 Gigabyte b85m hd3 Plextor 128gb m5s (grafika zintegrowana z procesorem HD 4600). Mam problem z Youtube. Sprawdzałem na Firefoxie i na IE, to samo. Chodzi o złe odtwarzanie filmików. Przykład który wygląda zawsze tak samo przy każdym filmie: klikam na niego zaczyna sie odtwarzanie w jakosci automatycznej - trwa to sekunde, następnie przeskakuje po wszystkich możliwych jakościach (360, 144, 720, 1080) na każdej jest ułamek sekundy i przechodzi na kolejną jakość, gdy się wszystkie jakości skończą (co trwa jakieś 3sekundy) wyświetla błąd - "wystąpił błąd, spróbuj ponownie poźniej". Co to może być? Flash player najnowszy. Edit. Na Chromie YT działa prawidłowo (z tego co się orientuje posiada wbudowanego Flasha). Na innych nie... RE: Youtube - ciągła zmiana jakości, aż wyświetla błąd. - peciaq - 15.06.2013 18:55 Na początek wywal wszystkie wersje Flasha narzędziem do deinstalacji, przeczyść system CCleanerem, potem na czysto zainstaluj najnowszego Flasha ze strony producenta. Do tego Java i Shockwave. RE: Odtwarzacz na Youtube skacze po jakościach po kolei, po czym wywala błąd - kkorniak - 25.06.2013 18:47 Problem praktycznie sam się rozwiązał. Prawdopodobnie coś nie tak było z kodekami... innego wytłumaczenia nie widzę. Temat do zamknięcia. Odtwarzacz na Youtube skacze po jakościach po kolei, po czym wywala błąd (rozwiązany) - LadyInBlue - 25.06.2013 19:28 Wątek rozwiązany. |