RapidKey na Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: RapidKey na Windows 7 (/rapidkey-na-windows-7-3381-t) |
RapidKey na Windows 7 - dzikitom - 30.12.2009 13:03 Witam czy istnieje jakiś działający program typu rapidkey? Chodzi i nagranie ruchu kursora i samoczynne odtwarzanie. Potrzebuje go , ponieważ inny program wymaga mojej aktywności przez cały czas działania . Bądź inny program który sam rusza kursorem, nie koniecznie musi to być nagrana prze ze mnie ścieżka. Rapidkey nie działa na Windows 7 ulti 64x, nie chce nagrywać. RE: RapidKey na Windows 7 - slump - 30.12.2009 16:45 Nie siedzę w takich sprawach ,ale czy uruchomienie programu w trybie zgodności ze starszymi wersjami Windows nie przynosi rozwiązania? RE: RapidKey na Windows 7 - dzikitom - 30.12.2009 17:25 Próbowałem już w trybie zgodności i jako administrator. |