Małe problemy i znikajace filmy czyli Luki systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Małe problemy i znikajace filmy czyli Luki systemu (/male-problemy-i-znikajace-filmy-czyli-luki-systemu-3371-t) |
Małe problemy i znikajace filmy czyli Luki systemu - KrolBananow - 29.12.2009 15:36 Witam mam problem z Windows 7 Home premium , a raczej dwa problemy. 1.Przesuwanie ikonek w folderze jak to zrobic mzna tylko na pulpicie (nie moge zmienic kolejnosci , plikow w folderze ) 2.Znikajace filmy ogladalem sobie film wylaczylem go a nasptepnie gdy uruchomilem komputer to go nie bylo w folderze wpisalem film w wyszukiwarke i go znalazlem ale lokalizacja wskazywala na ten folder a on byl pusty wiec go wyciolem z wyszkukiwarki i wkleilem do folderu i wyskoczyl mi skrot ! mam tylko nadzieje ze to nie kolejna luka tego wspanialego systemu (to jest ironia) prosze o odpowiedz i z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam A.S Jack Daniels ! |