Jak uzyskać dostęp do hasła założonego przez siostrę - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Jak uzyskać dostęp do hasła założonego przez siostrę (/jak-uzyskac-dostep-do-hasla-zalozonego-przez-siostre-33554-t) |
Jak uzyskać dostęp do hasła założonego przez siostrę - sih - 01.06.2013 13:01 Witam, nie mam pojecia czy trafilem na dobry dział, wrazie czego prosze mnie przekierowac na odpowiedni. Moj problem na tym.. postaram sie wytlumaczyc najprosciej jak potrafie. Moja siostra zalozyla haslo na laptopa, a ja mam do niego dostep.. czasami gdy jest wlaczony pytam jej czy da mi wejsc na fb itp. A wiec reasumujac potrzebuje hasla, nie moge zmienic, ani skasowac, chce zeby ona nie miala pojecia o tym ze mam haslo. Mam nadzieje, ze zrozumieliscie, jesli nie - prossze pytac. Pozdrawiam, czekam na pomoc ps. przepraszam za bledy i ze tak po "chlopsku" wszystko :shy: RE: Jak uzyskać dostęp do hasła założonego na Windows7 przez siostrę - thermalfake - 01.06.2013 15:11 Liczysz na to, że ktoś poda sposób jak się dobrać do cudzej własności ? RE: Jak uzyskać dostęp do hasła założonego przez siostrę - peciaq - 01.06.2013 17:02 Zdaje się po to je założyła żebyś bez jej zgody nie mógł się dostać do komputera i jego zawartości, więc nie liczyłbym na to że ktokolwiek ci tutaj pomoże obejść takie zabezpieczenie. |