![]() |
Rozwiązany Błąd po uruchomieniu komputera - sshnas.dll (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Błąd po uruchomieniu komputera - sshnas.dll (rozwiązany) (/blad-po-uruchomieniu-komputera-sshnas-dll-rozwiazany-3347-t) |
Błąd po uruchomieniu komputera - sshnas.dll (rozwiązany) - zdenko - 28.12.2009 21:57 Witam szanownych forumowiczów. Włączając dzisiaj komputer wyskoczył mi taki błąd: >>BŁĄD<< Co on oznacza? RE: Błąd po uruchomieniu komputera - War_3_ - 28.12.2009 22:04 Ja bym proponował włożenie płytki z Windows 7 do napędu, bootowanie z tej płytki i naprawę systemu (tj. opcja "napraw"). RE: Błąd po uruchomieniu komputera - slump - 28.12.2009 22:09 Proponuję komputer przeskanować, najprawdopodobniej masz jakieś świństwo. Ad tego to uruchom msconfig i na karcie uruchomianie odnajdź ten wpis i zablokuj jego uruchomianie. Przeszukaj dyski pod kątem pliku: sshnas.dll i usuń wszystkie wystąpienia. Uruchom regedit i szukaj w nim sshnas.dll i usuń wszystkie wystąpienia. Tyle naprędce musisz szukać pomocy po forach gdzie będziesz podawać logi a oni powiedzą Ci co i jak, ale sam komunikat po moich zaleceniach powinien przestać się pojawiać. RE: Błąd po uruchomieniu komputera - zdenko - 28.12.2009 22:34 Ok dzięki. W pierwszej kolejności zrobię jak napisał "slump" a jak się nie uda to pozostanie mi rada "War_3_" Jak się uda do kliknę co trzeba ;] RE: Błąd po uruchomieniu komputera - slump - 31.12.2009 03:40 Rada kolegi nie zmieni faktu, że masz system już zainfekowany. A To co ja Ci poradziłem to tylko na pozbycie się tego komunikatu, wirusa moją radą nie usuniesz, w tym zakresie musisz szukać pomocy gdzie indziej, chyba, że u nas ktoś znający się na tej materii się uaktywni. Ale masz szczęście, przed chwila ukazała się na naszym forum porada: Infekcja i komunikat błędu sshnas.dll - Jak się jej pozbyć? (Porada) Miłego leczenia ![]() RE: Błąd po uruchomieniu komputera - sshnas.dll - zdenko - 31.12.2009 15:00 Dzięki za pomoc ;] |