![]() |
Appcrash przy grze przez LAN poprzez program Gameranger - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Appcrash przy grze przez LAN poprzez program Gameranger (/appcrash-przy-grze-przez-lan-poprzez-program-gameranger-33401-t) |
Appcrash przy grze przez LAN poprzez program Gameranger - Trzewik - 26.05.2013 09:26 Otóż gram z kumplem, tzn. staram się grać w fife 11 przez Gamerangera. I niestety, za KAŻDYM razem kiedy już ma się wczytać stadion wyskakuje AppCrash: Kod: Problem signature: Myślę, że to gryzą się w jakiś sposób OSy albo IP bo ze wszystkimi innymi ludźmi działa bez zarzutu. No pomysłu żadnego nie mam co to może być. ![]() RE: Appcrash przy grze przez LAN - Gameranger - peciaq - 26.05.2013 21:59 Również gram w FIFĘ 11 przez Gamerangera. Kolega ma XP, a ja 7 i nie mamy problemów, nie doszukiwałbym się powodu akurat w wersjach systemów. Pytanie co ci przestaje działać, co się 'crashuje'? Bo nawet tego nie napisałeś... czy Gameranger czy FIFA? To też ważne. RE: Appcrash przy grze przez LAN poprzez program Gameranger - Trzewik - 27.05.2013 06:22 Myślę, że crashuje mi się FIFA, bo tylko ona się wyłącza a GameRanger działa dalej bez zarzutu. Z resztą, z treści AppCrasha też na to wygląda. RE: Appcrash przy grze przez LAN poprzez program Gameranger - peciaq - 27.05.2013 09:53 Oboje (zarówno ty, jak i kolega) musicie mieć zainstalowane FIFY z dogranym patchem 1.01. Powód tego crashowania się może być taki że twój kolega nie doinstalował patcha i wersje FIFY nie są zgodne - stąd APPCRASH. RE: Appcrash przy grze przez LAN poprzez program Gameranger - Trzewik - 27.05.2013 15:14 Niestety, ale to nie to. Oby dwaj mamy patch już dawno zainstalowany ;// |