![]() |
W koszu Bluescreen , błąd sterów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Bluescreen , błąd sterów (/bluescreen-blad-sterow-33364-t) |
Bluescreen , błąd sterów - veinzord - 24.05.2013 10:34 Witam , Od jakiegoś czasu non stop co jakiś czas wyskakuje mi bluscreen , a także błąd sterów : "sterownik AMD przestał działać ale odzyskał sprawność" i nie mam pojęcia co z tym robić. Temp karty podczas grania dziś miałem 60 chwilę przed ścięciem . Przeinstalowywałem sterowniki za pomocą Driver Sweeper(instalowałem najnowsze i te stare z płyty, przy starych nic mi nie działało nawet chrome.) , obniżałem taktowanie karty w Sapphire TRIXX, sprawdzałem dysk HD Tune, i dalej to samo . Jeżeli potrzeba to mogę dać zzipowane minidump. Specyfikacja. : Procesor: Intel core i5 3450 płyta głowna: Asus b75m-gl Ram: 8gb kingston ddr3 grafika: gigabyte radeon hd7850 dysk twardy: seagate 500gb sata III 15mb zasilacz: ocz 800(nie jestem pewien bo nie wiem gdzie mam fakturę, ale jak kupowałem to mówili że ten będzie odpowiedni do gier i na luzie wszystko pociągnie) Liczę na pomoc gdyż jest to naprawdę irytujący problem. |