![]() |
Rozwiązany Sterowniki neostrada livebox problem z instalacją (Rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Sterowniki neostrada livebox problem z instalacją (Rozwiązany) (/sterowniki-neostrada-livebox-problem-z-instalacja-rozwiazany-3336-t) |
Sterowniki neostrada livebox problem z instalacją (Rozwiązany) - inziu - 28.12.2009 20:06 Witam, właśnie wgrałem system windows7 ultimate x86 . Mam problem z instalacją modemu, z płyty nie ruszą cały czas pisze żeby włożyć adapter wi fi do portu USB wkładam i dalej nic... Nie mam w ogóle internetu , i nie mogę sobie z tym poradzić. Adapter w menadżerze urządzeń wykrywa ale ze znakiem zapytania.. RE: Sterowniki neostrada livebox problem z instalacją - War_3_ - 28.12.2009 20:25 Próbowałeś z wsparcia TPSA ściągnąć nowszą wersję sterowników? Lub w trybie zgodności z Vistą je uruchomić. RE: Sterowniki neostrada livebox problem z instalacją - slump - 28.12.2009 20:28 W ostateczności skorzystaj z : tej porady. RE: Sterowniki neostrada livebox problem z instalacją - inziu - 28.12.2009 20:32 Tak właśnie ściągnąłem przed twoją odpowiedzą ![]() ![]() Dzięki ![]() |