Komputer mi się aktualizował a ja go zresetowałam. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Komputer mi się aktualizował a ja go zresetowałam. (/komputer-mi-sie-aktualizowal-a-ja-go-zresetowalam-33175-t) |
Komputer mi się aktualizował a ja go zresetowałam. - marakraft - 16.05.2013 14:08 Komputer mi się aktualizował a ja go zrestartowałam.Teraz, jak chce go włączyć i wybieram, żeby się uruchomił normalnie, to zamiast pojawić się nazwy użytkownika to pojawia się jakaś niebieska strona i jakieś tam dane. Jak próbowałam naprawiać to nie pomagało. Proszę o szybką pomoc, marakraft. RE: Komputer mi się aktualizował a ja go zresetowałam. POMOCY!! - thermalfake - 23.05.2013 22:24 (16.05.2013 14:08)marakraft napisał(a): zamiast pojawić się nazwy użytkownika to pojawia się jakaś niebieska strona i jakieś tam dane. Proszę pokazać fotkę o ile bsod nagle nie znika Cytat:Jak próbowałam naprawiać to nie pomagało. Jakie czynności zostały podjęte przy próbie naprawy. To pojęcie bardzo nieprecyzyjne. Proszę to uściślić. Ode mnie - spróbować uruchomić tryb awaryjny - spróbować uruchomić ostatnią dobrą konfigurację - jeśli jest wykonany punkt przywracania/kopia zapasowa to go użyć - w najgorszym przypadku wykonać instalację naprawczą z zachowaniem danych (aktualizacja systemu) - nie działa to z systemami preinstalowanymi fabrycznie na laptopach |