![]() |
BSOD: naprawa błędów związanych z plikiem ntoskrnl.exe - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: BSOD: naprawa błędów związanych z plikiem ntoskrnl.exe (/bsod-naprawa-bledow-zwiazanych-z-plikiem-ntoskrnl-exe-33085-t) |
BSOD: naprawa błędów związanych z plikiem ntoskrnl.exe - krzysiek310 - 12.05.2013 19:09 Witam. Od wczoraj dręczą mnie BlueScreeny, które występuja po pewnym czasie używania komputera(w trybie awaryjnym wszystko OK).Nic nie instalowałem, usuwałem... Wystąpił podczas oglądania filmu na YT, a teraz występuje ok. 2 minuty po włączeniu komputera, nie ważne co bym robił. Przywracałem system, nic nie pomogło, Po wglądzie w BlueScreenView wygląda na to, że są związane z plikiem ntoskrnl.exe. Bardzo proszę o pomoc. Sprzęt: Intel i3 Gigabyte GA-Z77-D3H CORSAIR Vengeance DDR3 4GB 1333MHz CL9 Zasilacz Thermaltake 530 80+ Windows 7 Ultimate 64bit Link do plików .dmp: http://speedy.sh/F5wxe/Minidump.rar RE: BSOD: naprawa błędów związanych z plikiem ntoskrnl.exe - krzysiek310 - 13.05.2013 21:16 Blad zaczal wystepowac w trybie awaryjnym. Probowalem przeinstalowac Windowsa, najpierw 7 instalacja stoi na 0% podczas kopiowania plikow instalacyjnych, po chwili pojawia sie blue screen, podczas instalcji windows 8 takze podczas kopiowania plikow instalacyjnych przy 6% wyskakuje blad ze wystapil blad i moj komputer potrzebuje restartu, po chwili sam sie restartuje. Nie probowalem instalowac na innym dysku gdyz na Hdd mam wazne dane, a problem wystepuje przy probie instalacji na Ssd RE: BSOD: naprawa błędów związanych z plikiem ntoskrnl.exe - thermalfake - 14.05.2013 22:42 Był sprawdzany/robiony upgrade firmware dla SSD ? CO to za model bo tego nie podałeś. Była robiona podstawowa diagnostyka dla tego dysku ? I tak się nie obejdzie bez podmiany na coś innego. |