Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Zapraszam do udziału w ankiecie: Badanie wizerunkowe Steve'a Jobsa i firmy Apple - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Zapraszam do udziału w ankiecie: Badanie wizerunkowe Steve'a Jobsa i firmy Apple (/zapraszam-do-udzialu-w-ankiecie-badanie-wizerunkowe-steve-a-jobsa-i-firmy-apple-32899-t)

Zapraszam do udziału w ankiecie: Badanie wizerunkowe Steve'a Jobsa i firmy Apple - maly052 - 04.05.2013 13:59

Witajcie,

Nazywam się Adam Szymański i jestem studentem Uniwersytetu Wrocławskiego. Bardzo miło mi Was wszystkich poznać i szczerze ubolewam, że (póki co) nie przychodzę tu bezinteresownie... Mam jednak nadzieję, że mimo bardzo małego stażu na forum moja prośba spotka się z pozytywnym przyjęciem.

W tym roku akademickim stanąłem przed jakże karkołomnym zadaniem zdobycia tytułu zawodowego magistra. Moja praca dyplomowa w skrócie będzie traktować o wizerunku Steve'a Jobsa wśród użytkowników systemów Apple oraz użytkowników Windows.

Będę Wam bardzo wdzięczny za wypełnienie poniższej ankiety. Uprzejmie proszę o zapoznanie się z pytaniami oraz udzielenie szczerych, spontanicznych odpowiedzi. Każda odpowiedź jest dobra. Ankieta jest anonimowa i nie zajmie Wam więcej niż 5 minut.

(link usunięto)

Po zakończeniu badania, z ogromną chęcią podzielę się z Wami wynikami. Jeżeli pojawią się z Waszej strony jakieś pytania, również jestem do dyspozycji.

Adam