![]() |
Rozwiązany Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 (/czy-mozna-zablokowac-okienko-podgladu-w-windows-7-32883-t) |
Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 - foxu - 03.05.2013 20:25 Tak jak w temacie, czy np. grając sobie w oknie mógłbym jednocześnie włączyć podgląd filmu i zablokować tak, aby okienko zostało, nie ważne co zrobię. RE: Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 - beabea - 04.05.2013 03:23 Nie do końca wiem o co Ci chodzi, ale można przypiąć dowolne okienko aby było zawsze na wierzchu za pomocą programu DeskPins (sama go używam). RE: Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 - peciaq - 04.05.2013 23:10 Chodzi mu o to żeby ten podgląd który masz gdy najedziesz na otwarty program na pasku zadań był widoczny cały czas, a nie tylko gdy na niego najedzie. RE: Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 - beabea - 05.05.2013 02:35 A, to co innego. Zapomniałam o tym podglądzie, bo już dawno temu go usunęłam... W tym przypadku powyższy program nie będzie przydatny. RE: Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 - Nostromo - 05.05.2013 17:47 Mam chyba dobrą wiadomość dla ciebie i innych zainteresowanych. taki lub zbliżony do ideału podgląd można uzyskać przy pomocy programu OnTopReplica download installer. Opis i ustawienia OnTopReplica ![]() RE: Czy można zablokować okienko podglądu w Windows 7 - foxu - 06.05.2013 22:02 Ok sprawdzę te programy. Dziękuje wszystkim za pomoc ![]() |