Rozwiązany System uruchamiany przy starcie? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany System uruchamiany przy starcie? (/system-uruchamiany-przy-starcie-32842-t) |
System uruchamiany przy starcie? - LukaWaj333 - 01.05.2013 22:05 Witam. Od pewnego czasu, sprawdzając jakie programy są uruchamiane przy starcie zauważyłem, że na tej liście jest również System operacyjny. Moje pytanie więc brzmi - dlaczego znalazł się on na tej liście i czy konieczne jest aby tu był? Zaobserwowałem również, że przy stracie uruchamiane są trzy takie same aplikacje Intela. Czy można je wyłączyć bez nieprzyjemnych konsekwencji? Z góry dziękuję za pomoc. RE: System uruchamiany przy starcie? - thermalfake - 02.05.2013 01:30 Tym wyłączysz sobie pasek boczny pulpitu tzw sidebar. Rozszerz sobie kolumnę Polecenie to nie trudne. To samo tyczy się wpisów intela. Zobaczysz czy odwołują się do tej samej rzeczy. RE: System uruchamiany przy starcie? - LukaWaj333 - 02.05.2013 12:06 Dziękuję. Można /lock System uruchamiany przy starcie? (rozwiązany) - peciaq - 02.05.2013 13:59 Wątek rozwiązany. |