![]() |
Rozwiązany Jak odzyskać usunięty, fabryczny "TriDef 3D" w laptopie Acer Aspire 5738DG - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak odzyskać usunięty, fabryczny "TriDef 3D" w laptopie Acer Aspire 5738DG (/jak-odzyskac-usuniety-fabryczny-tridef-3d-w-laptopie-acer-aspire-5738dg-32831-t) |
Jak odzyskać usunięty, fabryczny "TriDef 3D" w laptopie Acer Aspire 5738DG - wojtekronek - 01.05.2013 14:16 Po pierwsze prosba: Jesli mój temat jest w niewłaściwym dziale to prosze o przeniesienie ![]() Do rzeczy: kupiłem z "drugiej reki" laptop Acer Aspire 5738DG, wiem że fabrycznie laptop miał program do ogladania filmów, grania w gry w formacie 3D, program nazywa sie "TriDef 3D" niestety na moim urządzeniu ten program został usuniety poprzez poprzedniego właściciela, ja chciałbym go przywrócić, i ... nie wiem jak to zrobić, próbowałem zainstalowac program ze strony producenta, ale ten woła o licencje czy jest jakiaś mozliwosć odzyskania tego programu z poziomu laptopa? Dodam ze mój system to Windows 7 Home Premium x64 bit SP 1 RE: Jak odzyskać usunięty, fabryczny "TriDef 3D" w laptopie Acer Aspire 5738DG - thermalfake - 01.05.2013 23:59 Tylko przez przywrócenie fabrycznego systemu (alt+f10). Potem owszem można odwiedzić stronę producenta oprogramowania i na bazie zainstalowanego trideft 3d oem acer zrobić aktualizację. |