Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z pakietami Adobe - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Problem z pakietami Adobe (/problem-z-pakietami-adobe-32830-t)

Problem z pakietami Adobe - volante11 - 01.05.2013 13:38

Wczoraj przeinstalowałem system 7 Home Premium 64bit dla mojej koleżanki wgrałem wszystkie stery i inne potrzebne rzeczy i jest ok. Ale jest problem ona lubi grać na FB w gry wiec zainstalowałem pakiet programów Adoba Flash i schockwave playera. No i okazuję się że gry chodzą gorzej jak przed formatem Zadowolony
Wcześniej miała 32 bitową wersję i odnoszę wrażenie ze stabilniej to chodziło nawet jak sam system łapał zadyszki.

Mam pytanie czy to wynika z różnicy że lenie z Adoba nadal swoje aplikacje maja 32 bit a system jest 64 i jak ten problem rozwiązać na wszelki wypadek zainstalowałem WoW64.

Dziękuję z góry za pomoc Uśmiechnięty

RE: Problem z pakietami Adobe - peciaq - 02.05.2013 01:47

To nie może być problemem, ja mam system 64-bitowy i te same składniki pakietów co koleżanka i wszystko działa bez zarzutu.
Problem może tkwić w jakichś ustawieniach wewnętrznych, przepełnionej pamięci podręcznej w jej komputerze lub po prostu tzw. zasyfionym komputerze.

RE: Problem z pakietami Adobe - volante11 - 02.05.2013 09:40

Ok rozumiem ale wiesz zaraz po formacie przy nie wielkiej ilości składników zainstalowanych w systemie. Ciężko mówić o przepełnieniu pamięci podręcznej albo zasyfionym systemie to jest świeży system ma 2 dni...