![]() |
System źle odczytuje pamięć. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: System źle odczytuje pamięć. (/system-zle-odczytuje-pamiec-32808-t) |
System źle odczytuje pamięć. - SeriusSam - 30.04.2013 13:25 Witam. Od pewnego czasu mam pewien problem z komputerem, mianowicie: jak to przeciętny gracz, mam na dysku trochę gier. Dysk podzieliłem na 3 partycje: C, na której trzymam system i programy (116 GB), E, na którym trzymam dokumenty, muzykę itp. (115 GB) no i D, na którym trzymam wszystkie gry. Problem polega właśnie na tym dysku, otóż partycja ma 232 GB miejsca (żeby wszystkie gierki się zmieściły ![]() ![]() RE: System źle odczytuje pamięć. - thermalfake - 01.05.2013 20:06 Najprościej użyć np Total Commandera, włączyć pokazywanie ukrytych plików i katalogów. Zobaczysz wtedy co faktycznie leży na tej partycji. Możesz porobić zrzuty ekranowe. Fajnym programikiem do sprawdzania co i ile leży na dysku jest WinDirStat. Możliwości znikania miejsca jest wiele, coś się na tej partycji musi zapisywać czego nie widzisz. |