![]() |
Wasza wymarzona siódemka... - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Dyskusja ogólna (/dyskusja-ogolna-5-f) +--- Wątek: Wasza wymarzona siódemka... (/wasza-wymarzona-siodemka-32756-t) |
Wasza wymarzona siódemka... - Play3rPL - 28.04.2013 00:15 Cześć! W tym poście, chcę się spytać, jak wyglądałaby Wasza wymarzona siódemka. Co byście chcieli dodać do obecnej, a może usunąć? Tutaj spowiadajcie się z Waszych myśli na ten temat ![]() Pozdrawiam! ~ Play3rPL RE: Wasza wymarzona siódemka... - beabea - 28.04.2013 00:31 Mi najbardziej przeszkadzał brak ikonek: "Kopiuj", "Wklej" itd. na pasku narzędzi eksploratora oraz brak możliwości dostosowania tegoż paska. Udało mi się w końcu dodać potrzebne opcje i niektóre usunąć za pomocą zmian w rejestrze ale została mi jeszcze jedna zbędna opcja której usunąć nie potrafię ![]() A tak ogólnie to jestem bardzo zadowolona z tego systemu. @Edit: Zapomniałam o jeszcze jednej przydatnej rzeczy, którą bardzo chciałabym mieć w siódemce na stanie. Chodzi mi o wyświetlanie rozmiaru folderów w oknie eksploratora w widoku szczegółów. Teraz jest tylko rozmiar plików. W XP był chociaż programik do tego, na Win7 niestety nie działa. Są oczywiście inne programy, które pokazują ten rozmiar ale nie jest to już tak wygodne, bo wymaga dodatkowego klikania. RE: Wasza wymarzona siódemka... - Play3rPL - 28.04.2013 00:50 Ja mam identyczne wymagania co do Ciebie ![]() RE: Wasza wymarzona siódemka... - Maxim128 - 30.07.2013 09:59 A ja w każdym Windowsie w każdym widoku chciałbym rozmiar każdego pliku i folderu. To jest bardzo przydatne. A, i jeszcze automatyczne czyszczenie Temp, cookies i opróżnianie kosza co tydzień ![]() RE: Wasza wymarzona siódemka... - shall - 01.08.2013 11:25 Właściwie moim zdaniem W7 ma wszystko czego potrzebuję ![]() |