Awaria systemu: tymczasowy profil jako jedyny możliwy wybór przy starcie systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Awaria systemu: tymczasowy profil jako jedyny możliwy wybór przy starcie systemu (/awaria-systemu-tymczasowy-profil-jako-jedyny-mozliwy-wybor-przy-starcie-systemu-32664-t) |
Awaria systemu: tymczasowy profil jako jedyny możliwy wybór przy starcie systemu - Lipko111 - 23.04.2013 17:39 Witam. Dziś rano doszło do przykrego incydentu, gdyż cały pulpit mi się oczyścił i wchodzę na jakiś tymczasowy profil. Próbowałem to z regeditem, (zmienić temp na User czy coś takiego) ale nic nie działa. Więc jesteście moją ostatnią deską ratunku. Jeszcze dziś tak dziwnie mi internet wolno chodzi i się system zacina. Nie chcę żadnych danych utracić. Jak już będę miał się bawić w coś, gdzie się traci dane to proszę o podanie mi jakiegoś tutka, gdzie będę mógł zobaczyć jak kopie zroibć. Dziękuję. |