![]() |
|
Rozwiązany Asus K56CB a działanie systemu Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Asus K56CB a działanie systemu Windows 7 (/asus-k56cb-a-dzialanie-systemu-windows-7-32631-t) |
Asus K56CB a działanie systemu Windows 7 - Spartakus - 22.04.2013 17:50 Witam Szukam jakieś laptopa z matową matrycą. Mój wybór padł na Asus K56CB - sprzęt mi odpowiada i cena też. Potrzebuję go do pracy biurowej, trochę niewymagającej grafiki i czasem jakieś gry (bez fajerwerków). Wybrałem Asusa bo mam z tą marką dobre doświadczenia. Jest tylko jedna wątpliwość - czy będzie na nim dobrze działał Windows 7? Nie widzę na stronach Asusa sterowników do niego a akurat takim systemem dysponuję.Co ciekawe do Asus K56CA i K56CM są sterowniki do Windows 7. Czy może ktoś spróbować to ocenić i doradzić? Chyba aż tak bardzo się te komputery nie różnią... Z góry dziękuję za wszelką pomoc. RE: Asus K56CB i Windows 7 - thermalfake - 22.04.2013 21:54 (22.04.2013 17:50)Spartakus napisał(a): Jest tylko jedna wątpliwość - czy będzie na nim dobrze działał Windows 7? Nie widzę na stronach Asusa sterowników do niego a akurat takim systemem dysponuję. Głupoty piszesz. http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=pl-pl W górnym lewym rogu wpisz K56CB i są zarówno do 7/8 x64. Cytat:Chyba aż tak bardzo się te komputery nie różnią... Różnią się grafikami. CB ma GT 740M; CM ma GT 635M a CA nie ma dedykowanej lecz Intel HD 4000. Cytat:Czy może ktoś spróbować to ocenić i doradzić? Za ok 1800zł to raczej nie ma co wymagać cudów. Mimo, że jest to ultrabook - zważ, że w tych modelach są procesory z serii U - czyli niskonapięciowe to wydajność procesorów jest na przyzwoitym poziomie i spokojnie wyprzedzają poprzednika sandy bridge z normalnej serii. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. [/quote] RE: Asus K56CB i Windows 7 - Spartakus - 23.04.2013 18:35 Już wiem, że teraz to głupoty, ale jeszcze przedwczoraj tych sterowników nie było Ale cieszę się, że już są.A co do komputera to rozumiem, że wybrany przeze mnie oceniasz pozytywnie. Czy tak? Dzięki za radę. |