![]() |
Dlaczego w Windows 7 Starter działa mi tylko jeden głośnik? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Dlaczego w Windows 7 Starter działa mi tylko jeden głośnik? (/dlaczego-w-windows-7-starter-dziala-mi-tylko-jeden-glosnik-32528-t) |
Dlaczego w Windows 7 Starter działa mi tylko jeden głośnik? - Calmin - 17.04.2013 12:52 Witam. posiadam głośniki Creative'a (2 głośniki + Subwoofer). Do tej pory nie miałem z nimi żadnych problemów. Teraz jednak podłączyłem je do swojego notebooka Samsung N150 z Windows 7 Starter i działa tylko jeden ... Oczywiście sprawdziłem czy jest dobrze podłączony itp. (na pewno sam głośnik działa gdyż słyszę >syczenie< gdy przyłożę go do ucha). Sprawdziłem też w samym Windowsie czy wszystko jest ok, i wygląda na to że ustawienia są w porządku. Co zatem może być przyczyną że jeden z głośników nie działa? RE: Dlaczego w Windows 7 Starter działa mi tylko jeden głośnik? - thermalfake - 17.04.2013 21:36 Jest jakaś aplikacji zarządzająca typu Realtek HD Audio Manager ? Zrzuty ekranowe ? Jak to jest podłączone ? Fotki ? |