Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z dźwiękiem / brak dźwięku po podłączeniu słuchawek - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Problem z dźwiękiem / brak dźwięku po podłączeniu słuchawek (/problem-z-dzwiekiem-brak-dzwieku-po-podlaczeniu-sluchawek-32310-t)

Problem z dźwiękiem / brak dźwięku po podłączeniu słuchawek - zeszyt12 - 04.04.2013 19:29

Witam stwierdziłem że odgrzeje kotleta ponieważ w poście nie znalazło się rozwiązanie problemu, posiadam taki sam problem. słuchawki z dnia na dzień przestały działać. Po podpięciu do gniazda komputer komunikuje ze zostały podłączone, głośniki milkną. Na Ubuntu wszystko śmiga, słuchawki sprawne, sterowniki aktualne. System Windows 7 professional, notebook asus k53s.
Proszę o pomoc.

RE: Problem z dźwiękiem / brak dźwięku po podłączeniu słuchawek - zeszyt12 - 04.04.2013 20:32

Mógłbyś opisać w jaki sposób to zrobiłeś ? u mnie komputer przełącza się na nowe urządzenie gdy tylko umieszczę je w gnieździe. Jak to zrobić manualnie nie mam pojęcia.

RE: Problem z dźwiękiem / brak dźwięku po podłączeniu słuchawek - zeszyt12 - 04.04.2013 20:56

niestety nie pomogło.

EDIT: po 7 restartach komputera coś zaskoczyło i znowu działa. Nie wiem jak, ani co, ale na razie działa...
Gdyby ktoś miał jakieś sensowne rozwiązanie problemu to proszę o odpowiedź.
Ja tymczasem wracam na Ubuntu.

RE: Problem z dźwiękiem / brak dźwięku po podłączeniu słuchawek - Zguba25 - 06.04.2013 15:39

Podpięcie do cudzego wątku