Kopia zapasowa systemu Windows 7 Starter - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Kopia zapasowa systemu Windows 7 Starter (/kopia-zapasowa-systemu-windows-7-starter-32284-t) |
Kopia zapasowa systemu Windows 7 Starter - adamowskiwot - 05.04.2013 12:04 Czesc Mam pytanko dot Kopi Zapasowej hehe Okres kopii zapasowej - czy kazda z nich musze bezwzglednie zachowac zachowujac najswiezsza? Chodzi o to czy najnowsza kopia zapasowana na liscie zachowuje najswiezsze pliki na sprzecie ... no wiecie o co mi chodzi. W koncu to paredziesiat gb zajmowanego dysku. Z gory dzieki i pozdrawiam xd RE: Windows 7 Starter - Kopia Zapasowa - thermalfake - 05.04.2013 19:54 Tu jest wszystko bardzo ładnie wytłumaczone jak działa systemowa funkcja wykonywania kopii. Możesz się wspomóc google translate http://www.sevenforums.com/tutorials/615-backup-user-system-files.html RE: Windows 7 Starter - Kopia Zapasowa - adamowskiwot - 06.04.2013 13:57 Fajnie, ze podales link ale moj ang jest sredni, a trans wiesz jak tlumaczy xd Moze skroce pytanie - czy musze zachowac wszystko jak na focie, czy tez moge usunac stare okresy kopii zapasowej zostawiajac najswiezsza? Mile widziane wyjasnienie tego problemu - i nic wiecej hehe Pozdrawiam xd RE: Windows 7 Starter - Kopia Zapasowa - thermalfake - 06.04.2013 15:30 Cytat:Fajnie, ze podales link ale moj ang jest sredni, a trans wiesz jak tlumaczy xd To dowodzi tylko tego, że nawet nie zechciałeś otworzyć strony w translatorze. Cały tekst jest jak najbardziej do zrozumienia - translatory cały czas ewoluują. Ja już przestałem podawać wszystko na tacy bo się ludziska rozleniwiają a na forum wchodzą tylko po to byle dostać rozwiązanie. Starsze okresy możesz pousuwać tylko uważaj aby nie usunąć przy okazji inicjalnego obrazu systemu. RE: Windows 7 Starter - Kopia Zapasowa - adamowskiwot - 07.04.2013 11:39 Czesc Nie pytalem o caly proces tworzenia kopi zapasowej. Sprecyzowalem pytanie do jednej kwestii Link - wrzucilem na translator i owszem jest tam info o tych kopiach, ale tlumacz troche to pogmatwal i zrozumienie tego nie jest takie latwe. PS Nie bylo tam nic o inicjalnym obrazie systemu (az w google sobie przetlumaczylem te wyrazenie i lipa) Nie jest tak, ze sam nie probowalem doszukiwac sie info. Stawianie mnie w szeregu z leniami to kiepski pomysl. W ostatecznosci zakladam tematyaty na forach gdy faktycznie nic nie moge znalezc. Ciesze sie, ze ktos mi tu odpisal zeby nie bylo hehe Sprobuje jeszcze raz - jak sie nie uda to trudno, bede szukal dalej ... brak miejsca na dysku zaczyna ostro podnosic mi cisnienie haha xD Pozdrawiam ;d |