Rozwiązany Instalacja Windows 7 + oryginalny klucz (Rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Instalacja Windows 7 + oryginalny klucz (Rozwiązany) (/instalacja-windowsa-7-oryginalny-klucz-rozwiazany-3222-t) |
Instalacja Windows 7 + oryginalny klucz (Rozwiązany) - dibo29 - 22.12.2009 13:18 Witam mam pytanie otóż czy jeżeli zainstaluje sobie Windowsa z płyty ale użyję klucza, który mam pod laptopem to czy to przejdzie. Wyjaśnię dlaczego tak chcę zrobi. Powód banalny przy zakupie laptopa otrzymałem recovery z Win7 Home premium jest tam mnóstwo śmieci, które nie są mi potrzebne. wiem że mogę sobie odinstalować wolę jednak nową czystą instalację. Zatem ponawiam pytanie czy jeśli zainstaluję sobie win7 HP na moim laptopie i wpiszę klucz to czy zadziała i czy to będzie traktowane jako legalny win. Z góry dzięki za odp. RE: Instalacja Windows 7 + oryginalny klucz - FISHBONE89 - 22.12.2009 13:37 (22.12.2009 13:18)dibo29 napisał(a): Witam mam pytanie otóż czy jeżeli zainstaluje sobie Windowsa z płyty ale użyję klucza, który mam pod laptopem to czy to przejdzie. Wyjaśnię dlaczego tak chcę zrobi. Powód banalny przy zakupie laptopa otrzymałem recovery z Windows 7 Home premium jest tam mnóstwo śmieci, które nie są mi potrzebne. wiem że mogę sobie odinstalować wolę jednak nową czystą instalację. Zatem ponawiam pytanie czy jeśli zainstaluję sobie Windows 7 HP na moim laptopie i wpiszę klucz to czy zadziała i czy to będzie traktowane jako legalny win. Oczywiście. Ja tak zrobiłem ze swoim Wszystko działa! RE: Instalacja Windows 7 + oryginalny klucz - Nostromo - 22.12.2009 14:05 Można też odinstalować śmieci bez reinstalacji, A klucza pilnuj z czasem się wyciera. Pozdrawiam. RE: Instalacja Windows 7 + oryginalny klucz - dibo29 - 22.12.2009 14:13 Nie działa zainstalowalem sobie win7 HOME PREMIUM i nic. Czy może problem wynikać z tego że w recovery mam wersie OEM a instaluje poprostu HP i czy da sie szybko i skutecznie zrobić OEM jesli to jest przyczyna ? Juz jest ok zastosowalem aktywacje telefoniczna i juz mam legalnego Windowsa dzięki za pomoc pzdr. |