![]() |
Nauka - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Nauka (/nauka-32074-t) |
Nauka - LadyInBlue - 27.03.2013 22:17 2 + 2 to w przybliżeniu daje nam 4. Ropa naftowa pochodzi z tłuszczu mamutów. I wyginęły dinozaury, te wielkie ssaki. Żył kiedyś człowiek neandRENtalski. Krowa daje mleko, tylko jak jest w ciąży. Kobieta zachodziła w poród. Stonka ma jaja jak przecinki. Człowiek oddycha nie tylko płucami, ale i całym ciałem. Wiem to, bo w Paryżu zmarły dzieci, które do udziału w przedstawieniu pomalowane zostały nieprzepuszczalną złotą farbą. A tak wygląda dyformizm płciowy. No jak przyjechała ta karetka, to lekarz reanimował, chociaż ja już widziałam, że ten chłopiec ewidentnie jest w stanie anogalnym. No i wiecie, te elektrony tak zapindzialają po tych orbitach Dlaczego Ziemia się kręci? Bo są na to dowody. Gwiazdy świecą, bo odbijają promienie słoneczne. Powietrze z balonika ucieka tak szybko jak ludzie z kościoła. Na pustyni w nocy są ... lodowce. Mamy cztery stany skupienia : stały, ciekły, gazowy i ... woda w skałach, która pochodzi z kosmosu. |