Nie mam internetu w laptopie Windows 7 - POMOCY ! - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Nie mam internetu w laptopie Windows 7 - POMOCY ! (/nie-mam-internetu-w-laptopie-windows-7-pomocy-31987-t) |
Nie mam internetu w laptopie Windows 7 - POMOCY ! - Kamilcik - 24.03.2013 20:37 Formatowałem laptopa wgrałem Windows 7, wszystko szło pięknie uruchomił mi się sam i zauważyłem, że nie ma internetu: "Brak dostępnych połączeń" Jak wyszukać moje połączenie przez wifi? Pomóźcie. Ipconfig /all Konfiguracja IP systemu Windows Nazwa hosta . . . . . . . . . . . : Amelka-Komputer Sufiks podstawowej domeny DNS . . : Typ węzła . . . . . . . . . . . . : Hybrydowy Routing IP włączony . . . . . . . : Nie Serwer WINS Proxy włączony. . . . : Nie Karta Ethernet Połączenie sieciowe Bluetooth: Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony Sufiks DNS konkretnego połączenia : Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Urządzenie Bluetooth (sieć osobista) Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 50-B7-C3-15-92-1B DHCP włączone . . . . . . . . . . : Tak Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak Karta tunelowa isatap.{132F6B18-34A0-448C-A37D-AE115A5C8255}: Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony Sufiks DNS konkretnego połączenia : Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak RE: Nie mam internetu w laptopie Windows 7 - POMOCY ! - thermalfake - 25.03.2013 22:08 Nie ma zainstalowanego sterownika dla karty bezprzewodowej więc logiczne, że nie będzie działać. Jaki model laptopa ? |