![]() |
Ikony otwartych folderów na pasku zadań zawsze obok siebie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Ikony otwartych folderów na pasku zadań zawsze obok siebie (/ikony-otwartych-folderow-na-pasku-zadan-zawsze-obok-siebie-31974-t) |
Ikony otwartych folderów na pasku zadań zawsze obok siebie - gooliver - 24.03.2013 15:40 Czy można zmienić ustawienia paska zadań żeby można było mieszać ikony otwartych folderów z ikonami dowolnych programów? Chodzi mi oto żeby można było uzyskać kolejność ikon np. taką: folder1 - firefox - folder2 - word Teraz jedyne co mogę osiągnąć to: folder1 - folder2 - firefox - word lub: firefox - windows - folder1 - folder2 lub: firefox - folder1 - folder2 - word RE: Ikony otwartych folderów na pasku zadań zawsze obok siebie - kuba@webqwerty - 26.03.2013 14:40 Właściwości paska zadań -> przyciski paska zadań -> Nigdy nie scalaj i potem myszką dowolnie przeciągasz po pasku. RE: Ikony otwartych folderów na pasku zadań zawsze obok siebie - gooliver - 26.03.2013 23:32 Opcja nigdy nie scalaj odpowiada za co innego. Dzięki niej ikony tego samego programu nie są zlewane w jedną ikonę. Ja mam ustawione właśnie nigdy nie scalaj. Czyli Ikony tego samego programu mam obok siebie - nie zlane w jedną ikoną. Problem natomiast mam z tym, że jak mam te kilka ikon jednego programu obok siebie to nigdy nie mogę ich rozdzielić ikoną innego programu i szukam opcji umożliwiającej to. Może w Windows 7 po prostu jest to niemożliwe? |