![]() |
Rozwiązany Windows 7 i kilka problemów (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Windows 7 i kilka problemów (rozwiązany) (/windows-7-i-kilka-problemow-rozwiazany-3188-t) |
Windows 7 i kilka problemów (rozwiązany) - sly44 - 20.12.2009 11:04 Wczoraj sobie zainstalowałem Windows . Wszystko fajnie sobie zoptymalizowałem, animacje powyłączałem gadżety startowały... win7manager też był... i nagle po którymś włączeniu bach....firefox zgubił zakładki, dirt2 sejwy zgubił animacja powróciła. ->Aktualizacje wszystkie zainstalowane.... Musiałem wszystko ustawić na nowo, po czym uruchomiłem ponownie kompa i przy ładowaniu pulpitu było info" trwa przygotowywanie pulpitu" i po załadowaniu pulpitu czarny ekran z kłódeczką w trayu.... RE: Windows 7 kilka problemów - slump - 20.12.2009 20:52 Przywróć system do stanu sprzed pojawienia się problemu. RE: Windows 7 kilka problemów - sly44 - 20.12.2009 20:53 Ta tylko,że ja zawsze przywracanie systemu wyłączam RE: Windows 7 kilka problemów - slump - 20.12.2009 21:14 Ok. Jeśli masz instalatora to wykonaj upgrade, ale to zapisuje pliki i ustawienia więc nie wiem czy Ci pomoże ale zawsze sprawdzić możesz. Jeśli to nic nie da to albo przywrócenie obrazu systemu albo ponowna instalacja. Unikaj takich programów bo często taki skutek jak obserwujesz przynoszą. RE: Windows 7 kilka problemów - sly44 - 20.12.2009 21:42 Wydaje mi się,że to wina jest tego win7manager'a.... postawiłem system na nowo i na razie jest OK.... nic nie krzaczy.... THX za odpowiedz, pozdr ![]() |