![]() |
Ciągłe przerywanie Inernetu (Wifi) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Ciągłe przerywanie Inernetu (Wifi) (/ciagle-przerywanie-inernetu-wifi-31769-t) |
Ciągłe przerywanie Inernetu (Wifi) - Katka1107 - 17.03.2013 09:42 Mam problem z internetem na laptopie, ponieważ ciągle mnie rozłącza. Mój router to Netia Spot i myślałam że może on jest zepsuty ale przysłali nowy i nic się nie zmieniło. Mój brat ma podłączony przez kabel no i wszystko jest w porządku a na moim kompie rozłącza. Czym to może być spowodowane, czy mam uszkodzone wifi w laptopie? Mam go od grudnia 2012 więc jest nowy no i na początku wszystko było ok. RE: Ciągłe przerywanie Inernetu (Wifi) - thermalfake - 17.03.2013 19:07 Nie oczekuj, że bez podania informacji ktoś rozwiąże problem jak za zaczarowaniem różdżki. Bardzo prawdopodobne jest to iż w najbliższej odległości ktoś inny rozsiewa swoim sygnałem wifi na tej samej częstotliwości i dochodzi do takich sytuacji lub jest takie urządzenie domowe które te fale zakłóca. Proszę zrobić zrzuty z programu Inssider. Należy także pokazać wynik polecenia netsh wlan show all i PRZEDE WSZYSTKIM podać model laptopa. Prewencyjnie przywrócić fabryczny system po zarchiwizowaniu ważnych danych. |