Odinstalowałem grafikę i nie mogę wgrać sterowników - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Odinstalowałem grafikę i nie mogę wgrać sterowników (/odinstalowalem-grafike-i-nie-moge-wgrac-sterownikow-31759-t) |
Odinstalowałem grafikę i nie mogę wgrać sterowników - brylkowsky - 16.03.2013 18:04 Witam , mam problem dziś odinstalowałem sterowniki od mojej karty graficznej ATI Mobility Radeon HD 5000 w laptopie. Po restarcie system sam wykrył kartę jako Standardową kartę graficzną, teraz nie mogę w ogóle zainstalować nowych sterowników dla karty, Catalyst wyświetla "Nie można pobrać programu AMD Catalyst Mobility, ponieważ w komputerze jest zainstalowany niezgodny sprzęt lub oprogramowanie. Używasz nieobsługiwanej wersji sterowników.." Proszę bardzo o pomoc . |