![]() |
Laptop Acer Aspire 5742 nie działajacy klawisz - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Laptop Acer Aspire 5742 nie działajacy klawisz (/laptop-acer-aspire-5742-nie-dzialajacy-klawisz-31751-t) |
Laptop Acer Aspire 5742 nie działajacy klawisz - roksii750 - 16.03.2013 13:20 witam mam problem. nie działa mi klawisz "w" na klawiaturze. gdy wlaczam komputer "piszcz, pika" przez jakis czas pozniej normalnie sie wlacza i przy wlaczeniu systemu gdy wejde np w przegladarke "w " samo sie pojawia "wwwwwww" itd. gdy nacisne na w przestaje ale pozniej juz nie dziala wgl. prosze o pomoc. uzywam klawiatury ekranowej aktualnie nie moge rowniez zrobic "ż" RE: Laptop Acer Aspire 5742 nie działajacy klawisz - thermalfake - 16.03.2013 18:17 A nie była czasem klawiatura podlana cieczą ? Bo z tego co piszesz następują zwarcia - literka w jest tak jakby przyciśnięta i wysyła sygnał do kontrolera, jak się wciska non stop to efekt jest ten sam, sprzęt zaczyna piszczeć. Laptopa proszę zanieść do serwisu, w warunkach domowych nie da się tego naprawić. RE: Laptop Acer Aspire 5742 nie działajacy klawisz - szymnax - 19.05.2013 12:02 miałem ten sam problem po zalaniu, na początku poskutkowało wyciągnięcie klawisza oraz podważenie całej ramki od Niego, (oczywiście klawisz nie działał już wcale.) Po wymianie klawiatury na nową wszystko śmiga ![]() |