Problem z sterownikiem karty graficznej (ustaw. rozdzielczości)? Toshiba c660d - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem z sterownikiem karty graficznej (ustaw. rozdzielczości)? Toshiba c660d (/problem-z-sterownikiem-karty-graficznej-ustaw-rozdzielczosci-toshiba-c660d-31749-t) |
Problem z sterownikiem karty graficznej (ustaw. rozdzielczości)? Toshiba c660d - Sasor - 16.03.2013 07:03 Witam , tak jak w temacie mam problem ze sterownikiem karty graficznej otóż mam zaistalowny najnowszy sterownik producenta a rozdzielczość tak jak była 800x600 tak jest do tej pory ,mimo ze ustawiona jest maksymalna wartość.. Sterowniki ze strony toshiba tez nic nie zmieniaja ,tak reistalowalem ,zmienialem,czyscilem programem drive sweeper ,i dalej bez zmian. Proszę o jakieś sugestie ,porady ,bo ja osobscie się już poddałem ,pozdrawiam |