![]() |
Problem z sterownikiem karty graficznej (ustaw. rozdzielczości)? Toshiba c660d - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem z sterownikiem karty graficznej (ustaw. rozdzielczości)? Toshiba c660d (/problem-z-sterownikiem-karty-graficznej-ustaw-rozdzielczosci-toshiba-c660d-31749-t) |
Problem z sterownikiem karty graficznej (ustaw. rozdzielczości)? Toshiba c660d - Sasor - 16.03.2013 07:03 Witam , tak jak w temacie mam problem ze sterownikiem karty graficznej otóż mam zaistalowny najnowszy sterownik producenta a rozdzielczość tak jak była 800x600 tak jest do tej pory ,mimo ze ustawiona jest maksymalna wartość.. ![]() Sterowniki ze strony toshiba tez nic nie zmieniaja ,tak reistalowalem ,zmienialem,czyscilem programem drive sweeper ,i dalej bez zmian. Proszę o jakieś sugestie ,porady ,bo ja osobscie się już poddałem ,pozdrawiam ![]() |