![]() |
problem z partycją na dysku, nie widzi partycji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: problem z partycją na dysku, nie widzi partycji (/problem-z-partycja-na-dysku-nie-widzi-partycji-31561-t) |
problem z partycją na dysku, nie widzi partycji - pixinixi - 09.03.2013 12:19 Witam, mam problem z partycją D na dysku. Nie widzę jej w moim komputerze i nie mogę do niej wejść. Gdy wchodzę w zarządzanie komputerem i próbuję coś z tą partycją zrobić, za każdym razem wyśwetla mi się komunikat: ![]() Stało się to po tym jak używałam programu AOMEI Partition Home Assistant 5.1, w celu 'ogarnięcia' nowego pendriva. Stosowałam go również wcześniej na partycjach dysku twardego, lecz nigdy z takim skutkiem. Dodam, że moje umięjętności ograniczają się do stosowania funkcji, które wyświetlają się w programach i które rozumiem, więc prosiłabym o (jeśli to możliwe) prosty język. Mam nadzieję, że da się temu jakoś zaradzić i nie czeka mnie formatowanie, bo choć nie mam tam super ważnych rzeczy, to niechciałabym go znowu tym samym zapełniać. RE: problem z partycją na dysku, nie widzi partycji - thermalfake - 11.03.2013 23:18 Partycja została usunięta ale spokojnie da się to odzyskać programem testdisk. Tutoriale są w sieci. |