![]() |
Rozwiązany Folder publiczny - Gdzie się znajduje - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Folder publiczny - Gdzie się znajduje (/folder-publiczny-gdzie-sie-znajduje-3150-t) |
Folder publiczny - Gdzie się znajduje - kewin - 18.12.2009 13:55 Witam jestem jeszcze nowym posiadaczem Windows 7 więc wszystkiego nie wiem.Mam pytanie gdzie znajduje się albo jak nazywa się folder publiczny w Win 7. W Vista nazywał się normalne Folder publiczny nie wiem gdzie go mam szukać ponieważ chcę przerzucić pewne pliki na inny komputer w moim domu ale nie wiem jak to zrobić. RE: Folder publiczny - Gdzie się znajduje - Luke - 18.12.2009 14:26 Prawdziwa ścieżka jest taka: "C:\Users\Public" Gdy wchodzisz tam przez przeglądanie folderów, to na partycji systemowej znajdziesz folder "Użytkownicy" i tam masz folder o nazwie "Publiczny". To jest to samo, ale Windows maskuje nazwy folderów polskimi odpowiednikami, choć rzeczywiste nazwy tych folderów są angielskie. W Viście zawsze sobie tworzyłem skrót na pulpicie do tego folderu. ![]() ![]() ![]() RE: Folder publiczny - Gdzie się znajduje - kewin - 18.12.2009 21:22 Ok dzięki już wszystko znalazłem. |