![]() |
Rozwiązany Problem przy przejściu z kompozycji klasycznej do aero (Rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem przy przejściu z kompozycji klasycznej do aero (Rozwiązany) (/problem-przy-przejsciu-z-kompozycji-klasycznej-do-aero-rozwiazany-3149-t) |
Problem przy przejściu z kompozycji klasycznej do aero (Rozwiązany) - Mastah - 18.12.2009 13:42 Witam! Mam taki głupi problem, z głupoty zaglądnąłem sobie do kompozycji win7, no i tak zmieniłem sobie na pierwszy lepszy (jakimś cudem, był to styl klasyczny ;/) no i mam szary brzydki pasek...niczym win98 ;/ no i teraz jak daje na kompozycję z aero (taką miałem wcześniej) to nic się nie zmienia, oprócz tapety. Dodam, że nic nie instalowałem itd. Pozdrawiam! Edit!!// Już problem rozwiązany, z góry przepraszam za zamieszanie!! Dla tych, którzy też będą mieli taki problem, u mnie pomogło takie coś Mój komputer>Właściwości>ustawienia zdalne >Zaawansowane>efekty wizualne> i tutaj ja zaznaczyłem, aby uzyskać najlepszy efekt wyglądu. I działa ![]() Pozdrawiam! |