![]() |
Gorąca prośba o pomoc- moje usługi win7. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Gorąca prośba o pomoc- moje usługi win7. (/goraca-prosba-o-pomoc-moje-uslugi-win7-31199-t) |
Gorąca prośba o pomoc- moje usługi win7. - rubio - 24.02.2013 14:56 Witam serdecznie wszystkich. Proszę o zweryfkiowanie poprawności ustawień usług w moim win7 hp 64bit. Dodam, że używam drukarki oraz internetu mobilengo z zewn modemu, ale chce też mieć dostępny net przez wifi. W załączniku lista moich usług.Bardzo dziękuję z góry za pomoc. RE: Gorąca prośba o pomoc- moje usługi win7. - rubio - 24.02.2013 20:43 naprawdę bardzo proszę o pomoc, bardzo tego potrzebuję RE: Gorąca prośba o pomoc- moje usługi win7. - thermalfake - 24.02.2013 21:12 Tu masz gotowce http://traxter-online.net/wp-content/uploads/2012/01/Domyslne-uslugi-windows-7.zip Rozpakuj i kliknij dwa razy na nazwę pliku z Twoim systemem - dodaje informacje do rejestru odnośnie usług. Są to ustawienia bezpiecznie przy których system będzie działał stabilnie. Są tasm też ustawienia domyślne do których można wrócić. Resztę usług niesystemowych musisz nam pokazać czyli start -> msconfig Zakładka Usługi i na dole "ukryj wszystkie usługi firmy microsoft". RE: Gorąca prośba o pomoc- moje usługi win7. - rubio - 24.02.2013 21:17 (24.02.2013 21:12)thermalfake napisał(a): Tu masz gotowce bardzo dziekuje choc szczerze mowiac miast gotowca wolalbym by sie ktos przyjrzal liscie ktora zamiescilem, wiadomo gotowiec to jednak jest jakas esencja, cos dla wszystkich a chcialbym miec uslugi ustawione konkretnie pod siebie. po ostatnim kopaniu w uslugach transfer neta spadl mi o polowe nie wiem czy to moze miec cos wspolnego z uslugami, nawet jesli nie ma to chcialbym wiedziec czy wszystko ok a moze da sie jeszcze cos z tego wycisnac po wprowadzeniu ustawien z pliku ktory mi wyslales dla odpowiedniego systemu oczywiscie w ogole moj modem gsm nie laczy sie z netem. na cale szczescie mialem zapisane swoje ustawienia poprzednie |