Rozwiązany Ciągle świecąca się dioda w Lenovo B560? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Ciągle świecąca się dioda w Lenovo B560? (/ciagle-swiecaca-sie-dioda-w-lenovo-b560-31150-t) |
Ciągle świecąca się dioda w Lenovo B560? - tomaze99 - 22.02.2013 18:02 Witam ! Od jakiegoś czasu zauważyłem, że w moim laptopie Lenovo B560 (windows7, 64bit) świeci się ciągle dioda sygnalizująca : no właśnie tylko nie wiem co. Zaznaczyłem na zdjęciu : Diody Informujące Od lewej wiadomo : Turn ON/OF , ale do czego służy klawisz zaznaczony czerwonym kółkiem ? Dioda, która ciągle się świeci ( wcześniej chyba się nie świeciła) jest zazaczona na zielono : Co ona oznacza? czemu się świeci ? O czym informują żółta i niebieska strzałka ? RE: Ciągle świecąca się dioda w Lenovo B560 ? - thermalfake - 22.02.2013 18:32 Ludzie czy Wy z każą pierdołą musicie walić na forum. Wziąłbyś z sieci manual albo instrukcję z kompletu i zobaczył, że to jest OneKey Rescue do przywracania fabrycznego systemu. Kolejne od lewej to: - aktywność dysku - Num Lock (czy jest włączona część numeryczna) - Caps Lock (czy są włączone wielkie litery) - Scroll Lock Ciągle świecąca się dioda w Lenovo B560 ? (rozwiązany) - Zguba25 - 22.02.2013 18:54 Wątek rozwiązany. |