![]() |
Duża liczba błędów i ostrzeżeń w oknie "Podgląd zdarzeń" Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Duża liczba błędów i ostrzeżeń w oknie "Podgląd zdarzeń" Windows 7 (/duza-liczba-bledow-i-ostrzezen-w-oknie-podglad-zdarzen-windows-7-31054-t) |
Duża liczba błędów i ostrzeżeń w oknie "Podgląd zdarzeń" Windows 7 - bartek111444 - 20.02.2013 00:35 Witam. Ostatnio postanowiłem zajrzeć do podglądu zdarzeń Windows 7 i zobaczyłem tak dużą liczbę błędów i ostrzeżeń, czy to normalne czy coś jest u mnie nie tak? RE: Duża liczba błęów i ostrzeżeń w oknie "Podgląd zdarzeń" Windows 7 - peciaq - 20.02.2013 11:52 Ale żeby zrobić screen i załączyć to nie przyszło ci do głowy? Logiczne jest chyba to, że niebezpieczeństwo lub bezpieczeństwo systemu zależy od tego jakie to błędy i awarie. A nie raczyłeś ich nikomu pokazać, więc jak ktokolwiek miałby ci coś teraz doradzić? Porób screeny Dziennika zdarzeń, wrzuć na forum i będziemy myśleć. RE: Duża liczba błędów i ostrzeżeń w oknie "Podgląd zdarzeń" Windows 7 - thermalfake - 20.02.2013 13:10 Screeny to średnio udany pomysł. Na jednej stronie nie znajdą się wszystkie błędy ani nie zobaczymy żadnych szczegółów. Lepiej jak podeśle cały log (a w zasadzie najlepiej dwa bo są różne) w postaci pliku który znajduje się w c:\Windows\System32\winevt\Logs\system.evtx oraz application.evtx. Wrzucić na dowolny darmowy serwer i podać link do pobrania. |