Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Brak dźwięku po podłączeniu słuchawek lub głośników - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Brak dźwięku po podłączeniu słuchawek lub głośników (/brak-dzwieku-po-podlaczeniu-sluchawek-lub-glosnikow-30889-t)

Brak dźwięku po podłączeniu słuchawek lub głośników - mkdiruser - 13.02.2013 23:33

witam Was serdecznie,
problem jak w temacie: po podłączeniu urządzenia zewn. nie ma dźwięku, sprzęt jest ok, bo pracuje bez problemu na drugim systemie (ubuntu), podłączony spokojnie działa, znajomy sprawdzał sterowniki i twierdzi, że wszystko jest ok.

o co może chodzić? szukałam cierpliwie informacji w internecie, nie znalazłam niczego, co mi pomogło, a zaczyna być to z deka frustrujące. Uśmiechnięty

(Win 7 home premium, 64 bit, Realtek High Definition Audio (up to date) 6.0.1.6662)

Odp: Brak dźwięku po podłączeniu słuchawek lub głośników - Maxim128 - 15.02.2013 18:10

Wejdź w panel Realteka i spróbuj przełączyć źródło sygnału. Sprawdź w mikserze Windowsa czy masz tam wszystko oK.

Wysłane z mojej Nokii 6310i