Problem z Heroes 3 oraz CoD4 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z Heroes 3 oraz CoD4 (/problem-z-heroes-3-oraz-cod4-3084-t) |
Problem z uruchomieniem Heroes 3 oraz CoD4 - maxpayne - 15.12.2009 19:13 Witam. Mam problem z obydwiema grami przedstawionymi w temacie (Heroes 3 oraz Call of Duty 4) obydwie gry są oryginalne. I w jednym i drugim przypadku wszystko ładnie się instaluje ale problem polega na tym ze gdy chce odpalić te gry włącza mi się czarny ekran i nic:-/ nie działają żadne skróty klawiszowe i muszę ręcznie restartować kompa Moja konfiguracja to: Windows 7 Professional 64 bit (6.1 , build 7600) Pentium T4200 2GHz 3 GB RAM Directx 11 Geforce GT 130M 512 MB RAM Bardzo proszę o pomoc bo kompletnie nie wiem co zrobić P.S. Przepraszam za brak polskich znaków ale mam angielska wersje systemu. RE: Problem z Heroes 3 oraz CoD4 - War_3_ - 28.12.2009 14:40 Spróbuj ustawić te gry w trybie kompatybilności z Windows XP/Vistą, powinno pomóc. Ja gram w HoMM 3 bez żadnych problemów i bez kompatybilności. PS. Brak polskich znaków nie jest wytłumaczeniem, ustaw sobie w opcjach języka -> język : Polski (programisty) i bęc, tak powstają polskie znaki (też piszę z angielskiej wersji systemu). |