Lista niedziałających gier pod Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Lista niedziałających gier pod Windows 7 (/lista-niedzialajacych-gier-pod-windows-7-3081-t) |
Lista niedziałających gier pod Windows 7 - strasznyfilm - 15.12.2009 15:15 Czesc wam kupilem sobie siudemke z nadzieja ze bedzie git chodzilo tzn chodzi o gry wszystko ladniutko zainstalowane poczyszczone benzyna ;p i nic po zainstalowaniu nawet starych gier i prubie uruchomienia robi mi restart system ,jedynie co akurat zawdzieczam bogu mialem wlasne sterowniki grafiki na ktorych 2 gry mi odpalaja wolferstein i gta gdybym nie mial sterow grafy to jedynie przegladarka chyba by chodzila , ja mam radeona 9200 ati 128 mb i 786 ramu pamieci fizycznej moze ten system jest okej ale mam slabego kompa? Moze musze sterowniki odpowiednie wgrac? ale sterowniki juz wgrywalem tysiace razy rozne tez nic,.Chodzi oto ze stare gry nie chodza mi tez jak np Tomb raider 4 wszystkie czesci nie odpalaja to juz w wine emulatorze dzialaja lol a w Win 7 nie ? |