![]() |
Brak internetu bezprzewodowego - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Brak internetu bezprzewodowego (/brak-internetu-bezprzewodowego-30722-t) |
Brak internetu bezprzewodowego - Agata84 - 07.02.2013 22:57 Witam serdecznie. Od roku mamy internet w Aster. Pierwotnie zainstalowano nam urządzenie, które za pomocą kabla podpinamy do komputera. Z czasem jednak kupiliśmy router Pentagram, żeby korzystać z internetu bezprzewodowego. Początkowo działam, potem zaczęły się dziwne "humory" ale ostatecznie działa u wszystkich tylko nie w moim lapku ;( Mam netbooka Lenovo. Małe ale sprytne i jak dotąd nie miałam z nim problemów. Na kablu internet śmiga bez zarzutu tak samo jak bezprzewodowo u innych. Dorzucam do postu PrtSc tego co widać przy diagnostyce problemu. Może zauważy ktoś coś niepokojącego. Uprzedzam, że jestem laikiem w tych sprawach. Pomóżcie! RE: Brak internetu bezprzewodowego - thermalfake - 07.02.2013 23:59 Wkleić wynik polecenia netsh wlan show all |