![]() |
Dziwny komunikat po starcie systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Dziwny komunikat po starcie systemu (/dziwny-komunikat-po-starcie-systemu-30668-t) |
Dziwny komunikat po starcie systemu - belli - 06.02.2013 18:59 Witam forumowiczów! Mam kolejny problem ze swoim Samsungiem, po wcześniejszej historii z zawiasami systemu po programie AVC komp wylądował u znajomego, znajomego informatyka... Dlaczego bo wszystko padło po tym jak uruchomiłam recovery system z partycji na dysku ![]() Jeśli ktoś wie o co chodzi to prosze o odpowiedź... Pozdrawiam belli RE: Dziwny komunikat po starcie systemu - thermalfake - 06.02.2013 20:52 Tu nie dostaniesz wsparcia do piraconego systemu nawet jak masz oryginał ale nie tej wersji. Z informatyka za przeproszeniem kozia dupa. Reinstalację trzeba było zrobić na tej samej wersji Home Premium z kluczem spod laptopa, zaktywować i ręcznie doinstalować brakujące sterowniki. Powinien też także zrobić podstawową diagnostykę ram i hdd skoro wszystko padło. Proszę wykonać reinstalację z płyty oem na taką samą wersję jak pierwotnie. Gdyby się problem pojawił wtedy podrzucić screnshoot'a z błędem. Drive is not installed - pod tym pojęciem różne rzeczy mogą się mieścić. RE: Dziwny komunikat po starcie systemu - belli - 06.02.2013 21:23 (06.02.2013 20:52)thermalfake napisał(a): Tu nie dostaniesz wsparcia do piraconego systemu nawet jak masz oryginał ale nie tej wersji. Z informatyka za przeproszeniem kozia dupa. Hmm dzięki za odpowiedź, chociaż nie takiej oczekiwałam.. Nie wiem czy system jest "zpiracony" nie było mnie przy jego instalacji.. Poprzednią wersję systemu miałam zainstalowaną od nowości (tzn. kupiłam kompa z Win 7 HP) do tego miałam tylko płytę recovery media system czy jakoś tak... Sądziłam że na niej jest wersja systemu który miałam na kompie (nie odpalałam jej bo jak padł mi komp to nie czytał nawet płyty ... ) Ten kto robił reinstalkę powiedział że na płytce systemu nie było... Więc sorry że w swej naiwności przyjęłam iż system na którym pracuję jest legalny.... I wybacz że nie jestem z wykształcenia i zamiłowania informatykiem - programistą tylko zwykłą humanistką która nie musi się znać na oprogramowaniu, a jak czegoś nie wie to po prostu pyta!! I dzięki za potraktowanie mnie jak pirata internetowego:exclamation: |