A to Polska właśnie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: A to Polska właśnie (/a-to-polska-wlasnie-30535-t) |
A to Polska właśnie - LadyInBlue - 01.02.2013 22:24 Pewnego razu zmarła kobieta. Święty Piotr przychodzi po nią aby ją zabrać do nieba. - Drogie dziecko, czy masz jeszcze jakieś życzenie zanim zapukamy do bram raju pyta? - O tak Piotrze chciała bym przelecieć nad Polską i po raz ostatni zobaczyć nasz piękny kraj. - To lecimy. Lecą sobie aż tu nagle widać z ziemi pulsujące niebieskie światło. - Co to - pyta zaciekawiona kobieta. - To jest miejsce gdzie mąż zdradza właśnie żonę moje dziecko. Lecą sobie dalej aż tu z ziemi pulsuje czerwone światło. - A co to? - Miejsce gdzie żona zdradza męża moje dziecko. Lecą dalej aż tu z ziemi zaczynają pulsować, że aż po oczach rażą na przemian, a to niebieskie, a to czerwone światła. Zaciekawiona kobieta pyta: - Święty Piotrze a to co ma znaczyć? A on na to - Bo widzisz moje dziecko to są właśnie nasze polskie uzdrowiska... |