![]() |
W koszu Mikrofon // Realtek - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Mikrofon // Realtek (/mikrofon-realtek-30511-t) |
Mikrofon // Realtek - Zezi - 01.02.2013 06:59 Witam. Otóż mam taki problem mam posiadam Laptopa firmy ASUS x53s , karte dzwiekowa REALTEK ,no i gdy mam mikofon to strasznie buczy i słabo mnie słychać ,albo słychac tylko stukanie w klawiature lub wgl nic nie słychać... Nie wiem co już poradzić. Grzebałem w ustawieniach ,wszędzie. Oglądałem i czytałem wszystkie prawie wątki i żaden mi nie pomógł. Jeżeli jest coś dla was nie zrozumiałe ,albo potrzebujecie więcej informacji oczywiście od razu udziele. Pozdrawiam. RE: Mikrofon // Realtek - thermalfake - 03.02.2013 14:04 Proszę podać dokładny model (znajduje się na etykiecie od spodu). Kolejna rzecz jakiego mikrofonu się używa - wbudowanego czy podłączanego do gniazda. Następna rzecz czy system jest fabryczny czy doinstalowywany oraz jaki dokładnie - screen z msinfo32.exe |