![]() |
News Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Newsy i aktualności o Windows 7 (/newsy-i-aktualnosci-o-windows-7-6-f) +--- Wątek: News Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft (/downgrade-z-windows-7-do-xp-potwierdzony-przez-microsoft-305-t) |
Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - Admin - 16.04.2009 13:49 Na początku bieżącego miesiąca pisaliśmy o możliwości downgrade'u z Windows 7 do leciwego XP. Informacje te jednak były nieoficjalne. Dziś już wiemy, że taka możliwość będzie istniała na pewno - potwierdził to jeden z pracowników Microsoftu w wywiadzie udzielonym Charlesowi Van Hausenowi.. więcej RE: Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - damian-Win2000 - 16.04.2009 15:15 Czyli nic nowego nie można z komentować prócz tego że MS ma wycieki niusów ![]() RE: Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - Admin - 16.04.2009 19:05 Ale informacje oficjalne a nieoficjalne to różnica ![]() RE: Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - damian-Win2000 - 16.04.2009 20:41 Tak tak wiem, no ale w przypadku MS to by mnie nie zdziwiło nawet jak MS opatentował kosmitów oraz spodki kosmiczne na których byłby zainstalowany XP ![]() RE: Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - DRACO - 16.04.2009 21:23 hm... w sumie bardzo dobra rzecz, kolejny świetny pomysł... widać ze MS przeżywa naprawdę wypuszczenie Visty ![]() Damian... z tego co wiem Win95 nie ma już licencji... czyli stał się darmowy ale suportu też już dla niego niema... hm 98 nie jestem pewny, ale chyba też już jest puszczony RE: Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - Admin - 17.04.2009 08:29 Może nie poruszajmy już tematu Windows 95 i 98 ok? To forum nowości i nowego systemu a nie zabytków programistów. RE: Downgrade z Windows 7 do XP potwierdzony przez Microsoft - damian-Win2000 - 17.04.2009 18:43 Tak tak. A w ramach nowości czekam na Windows 8 ![]() |