![]() |
Win 7 problem z kompozycjami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Win 7 problem z kompozycjami (/win-7-problem-z-kompozycjami-30492-t) |
Win 7 problem z kompozycjami - GiGiBoy - 31.01.2013 18:12 Witam. Mam taki mały problem z kompozycjami ale nie mam pojęcia jak to się stało. Kiedy włączyłem komputer już tak było. Otóż, nie mogę zmienić kompozycji na normalny, podstawowy Win 7 bo nawet nie mogę na niego kliknąć. Znaczek jest czarno-biały. I mam jeszcze 2 problem. Czy ktoś może wie czym jest spowodowane samoczynna zmiana barwy monitora? Jakiś tydzień temu kiedy włączyłem komputer ekran był zielonkawy dość mocno a teraz jest strasznie fioletowy. Komputer ma 2 lata. Wszystkie programy oryginalne. Proszę o pomoc RE: Win 7 problem z kompozycjami - thermalfake - 31.01.2013 21:24 Cytat:Czy ktoś może wie czym jest spowodowane samoczynna zmiana barwy monitora? Jakiś tydzień temu kiedy włączyłem komputer ekran był zielonkawy dość mocno a teraz jest strasznie fioletowy. Komputer ma 2 lata. Wszystkie programy oryginalne. Najczęściej przez niedociśniętą wtyczkę kabla d-sub, uszkodzony kabel. |