Rozwiązany Usuwanie zbędnych elementów systemu - organizuj, etc (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Usuwanie zbędnych elementów systemu - organizuj, etc (rozwiązany) (/usuwanie-zbednych-elementow-systemu-organizuj-etc-rozwiazany-3049-t) |
Usuwanie zbędnych elementów systemu - organizuj, etc (rozwiązany) - teofi7 - 13.12.2009 18:42 Witam, Udało mi się z systemu wyrzucić IE, UAC i kilka podobnych śmieciuszków. Nie wiem jednak jak pozbyć się tego denerwującego paska. To znaczy wiem, że gdzieś w rejestrze tylko nie wiem gdzie... Czy ktoś nie zna może lokalizacji wzoru folderu w rejestrze? Nie wiem czemu nie załadowało zrzutu ekranu. W każdym razie chodzi mi o ten pasek pod paskiem adresu. RE: Usuwanie zbędnych elementów systemu. - slump - 13.12.2009 19:20 Jeśli chodzi Ci o menu plik edycja etc w oknach w moim komputerze to w menu narzędzia wybierz opcje folderów a dalej na karcie widok odznacz pozycje zawsze pokazuj menu (jest na samym dole listy). RE: Usuwanie zbędnych elementów systemu - teofi7 - 13.12.2009 20:03 Nie, chodzi mi o pasek Organizuj, Otwórz, Umieść itp. RE: Usuwanie zbędnych elementów systemu - slump - 13.12.2009 20:39 Niestety nie pomogę Ci. Może ktoś będzie wiedział. W Google nic sensownego nie znalazłem, poza tym: http://peb.pl/windows-Vista/428095-jak-usunac-pasek-organizuj-w-Vista.html Więc może być ciężko i do tego edycja plików dll. RE: Usuwanie zbędnych elementów systemu - teofi7 - 13.12.2009 21:24 Hmm... nie takie rzeczy się robiło... Ale mam jeszcze jeden dziwny problem tj. znalazłem na forum opis jak ustawić system żeby przed możliwością zalogowania trzeba było wcisnąć CTRL-ALT-DELETE. Wytestowałem to, niestety zapomniałem komendę wywołującą okienko w uruchom. Nie zna może ktoś tej komendy? RE: Usuwanie zbędnych elementów systemu - ostry802 - 13.12.2009 22:01 netplwiz zakładka zaawansowane i tam poniżej masz. |