![]() |
Rozwiązany Udostępnianie plków / folderów - kłódka - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Udostępnianie plków / folderów - kłódka (/udostepnianie-plkow-folderow-klodka-30473-t) |
Udostępnianie plków / folderów - kłódka - slashxxl - 30.01.2013 22:23 Witam Jest to mój pierwszy post - proszę więc o wyrozumiałość.\ Od tygodnia mam Win7 i już powoli trafia mnie szlag ponieważ nie potrafię sobie poradzić z kłódkami przy folderach i plikach na pulpicie. Jeśli tworzę nowy plik lub folder automatycznie wyskakuje z kłódką. Nie jestem w żadnej sieci domowej. Dziwne jest to na tyle, że jeśli tworzę plik lub folder w istniejącym folderze kłódki nie ma - natomiast kopiując juz istniejący plik / folder na pulpit jest juz z kłódką.......;((( Czytałem już istniejący post na stronie lecz działania proponowane przez użytkownika nie przynoszą skutku - proszę bardziej obeznanych forumowiczów z tym tematem o pomoc - jak usunąć na dobre te chore kłódki raz na zawsze. Z góry dziękuję na pomoc. RE: Udostępnianie plków / folderów - kłódka - thermalfake - 30.01.2013 23:07 Same z siebie nie mogą się tak robić. Na pierwszy rzut pokaż zakładkę zabezpieczenia z właściwości dla folderu pulpitu czyli c:\users\nazwa_użytkownika\desktop To samo zrób z dowolnym folderem, który tworzysz na pulpicie. RE: Udostępnianie plków / folderów - kłódka - slashxxl - 31.01.2013 15:16 Cześć Działa - w końcu konkretna odpowiedź na temat ![]() Dzięki wielkie moje nerwy będą już uspokojone ![]() Pozdrawiam |