![]() |
BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium (/bsod-po-wznowieniu-systemu-windows-7-home-premium-3046-t) |
BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - sebus1996 - 13.12.2009 17:49 Mam zainstalowany Windows 7 Home Premium od jakiegoś czasu na komputerze z procesoerm Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz mam 4.00GB(3.25 dostępne) ramu system wiadomo 32 bitowy a w klasyfikacji mam wynik 5.9. Od jakiegoś czasu mam problem. Komputer(gdy przez jakiś czas się z niego nie korzysta) sam się usypia tzn. wszystko wygląda tak jakby był wyłączony a gdy wciśnie się przycisk zasilania pokazuje się pulpit, lecz po kilku sekundach pojawia się BSOD i komputer się restartuje i po załadowaniu się systemu i pokazaniu pulpitu pokazuje się informacja, że windows miał jakiś błąd i czy chcę poszukać rozwiązania on-line wybieram, że tak i nic więcej się nie pokazuje... Szukałem w internecie i grzebałem w ustawieniach ale to nic nie pomogło ;/ Pozdrawiam RE: BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - slump - 13.12.2009 19:47 A jaki jest nr błędu stop? W dzienniku zdarzeń poszukaj informacji o błędach i nam je pokaż. RE: BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - Nostromo - 13.12.2009 21:13 ![]() jak masz ustawione w opcjach zasilania? Ustaw uśpienie na nigdy, jeżeli to laptop to skutek zamknięcia pokrywy też na nigdy, działanie przycisków zasilania na nic nie rób, ja tak mam i nie narzekam . Gdyby coś ci nie odpowiadało zawsze możesz wrócić do poprzednich ustawień albo zdefiniować swoje własne ![]() pozdrawiam . RE: BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - sebus1996 - 14.12.2009 18:00 nostromo mam peceta ![]() slump chodzi o to? ![]() RE: BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - slump - 14.12.2009 19:26 Tak. Ale rozwiń zakładkę krytyczne i przybliż nam co tam jest napisane. RE: BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - sebus1996 - 15.12.2009 07:20 proszzz [attachment=328] PS. ten problem z usypianiem to już w opcjach zasilania wyłączyłem. ale powiedzcie mi czemu pokazywał mi się BSOD? RE: BSOD po wznowieniu systemu Windows 7 Home Premium - Nostromo - 15.12.2009 15:37 @ sebus1996 ![]() chcę się zrehabilitować za poprzednie pytanie ![]() podaję linka do strony, gdzie znajdziesz chyba odpowiedź na twój problem, o ile szef pozwoli ![]() [http://www.Vista.pl/porady/963_blue_screen_czyli_co_gdzie_i_jak_aby_pozbyc_sie_problemu.html/url] opis do Visty ale to przecież jedna rodzina ... pozdrawiam |