problem - instalacja Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: problem - instalacja Windows 7 (/problem-instalacja-windows-7-30337-t) |
problem - instalacja Windows 7 - marekjarek123 - 26.01.2013 19:20 Witam, Podczas instalacji wyskakuje mi takie okno jak w załączniku z tym, że u mnie nie wyświetla się myszka, a całe okno sprawia wrażenie jakby było w za małej rozdzielczości. Nie mogę zmienić języka, ani nic innego oraz przejść dalej. Dodam, że robiłem testy na diagnostykę sprzętu i wszystko jest ok. Byłbym wdzięczny za porady. pozdrawiam RE: problem - instalacja Windows 7 - thermalfake - 26.01.2013 19:42 Podstawą do jakiejkolwiek próby rozwiązania problemu jest podanie: - dokładnej specyfikacji sprzętowej i wpiętych urządzeń peryferyjnych - dokładnej wersji systemu, jego pochodzenia Ogólnie gdy instalacja ma problem z rozpoczęciem zaleca się: - przepięcie kości ram, zostawienie na czes instalacji tylko jednej - wypięcie wszelkich czytników kart, kart rozszerzeń i urządzeń peryferyjnych (zbędnych) - zrestartowanie ustawień bios Małym oknem póki co się nie przejmować, powróci do normalności po instalacji (wtedy kiedy zainicjalizowany zostanie odpowiedni sterownik grafiki). |